27 / 04 / 2024

acub ılıcalı anne babası adına rehabilitasyon merkezi ve huzurevi

acub ılıcalı anne babası adına rehabilitasyon merkezi ve huzurevi

Yardımseverliğe her zaman 'Var'... Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne-babasının adına bir huzur evi ve rehabilitasyon merkezi açacak. Muhtaçlara destek olacak...

Miras paylaşımında detaylar! Anne ve baba mirası hangi paylarla paylaştırılır?

Miras paylaşımları oldukça sıkıntılı bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte , Anne ve babadan kalan mirasın nasıl paylaştırılacağının ayrıntıları merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka peş peşe okul ve kırtasiye harcamaları konusunda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Garanti BBWA da yeni bir kampanya hazırlayarak eğitim harcamalarında peşin fiyatına +2 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Anne ve babalar bu habere mutlaka bakın! 1300 TL'nizi almak için acele edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile oluşturulan sosyal destek ödemeleri bağlamında anne ve babalara müjdeli haber verildi. Her aile için toplam 1300 TL ödeme olacak. İşte ödeme ayrıntıları.

Başvuru formunu eksiksiz dolduran PTT’den 2 yıl boyunca aylık 400 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen destek ödemeleri yeni yıla girilmesiyle beraber artırıldı. Bu ödemelerden biri de çocuklu ailelere yapılan destek ödemeleri. 0-2 yaş çocuğunu olan anne babalara 2 yıl süresince para yardımı sağlanıyor.

Anne ve babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alabiliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Çocuk yardımına zam yapılıp yapılmadığı merakla araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınan çocuk yardımı ile e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara destek ödeniyor.

Çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı? Başvuran PTT'den hemen alabiliyor! Anne babalar şimdi bakın!

Çocuk Destek Bileşeni, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınmıştı. e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara çocuk yardımı yapılıyor. Peki çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Anne babalara müjde! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! T.C Kimlik Kartı ile başvuran her ay harçlık gibi PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı'ndan anne babalara son dakika müjdesi geldi. İlkokul ve ortaokulda okuyan çocuğu olan ailelere bakanlık nakit para yardımı yapıyor! Devamını oku...

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için çocuk yardımı yapılıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın!

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

acub ılıcalı anne babası adına rehabilitasyon merkezi ve huzurevi Haberi

acub ılıcalı anne babası adına rehabilitasyon merkezi ve huzurevi


KAZANCIYLA sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, bir yandan da yardım projelerine imza atmaya devam ediyor. ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasında engelliler için TESYEV’e 5 milyon TL , Edirne’de okuduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan ünlü yapımcı, örnek bir proje için daha kolları sıvadı. Ilıcalı, 1990 yılındaki bir trafik kazasında kaybettiği annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı’nın adını, yaptıracağı bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yaşatacak.  


YAPTIRIP BAĞIŞLAYACAK 

Başarılı yapımcı, 'Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdikten sonra ‘Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağışlayacak. Ilıcalı, projeyi gelecek yıla yetiştirerek anne-babasının 25'inci ölüm yıldönümüne denk getirmeyi planlıyor.  



Samet...