25 / 04 / 2024

acun ılıcalı anne babası

acun ılıcalı anne babası

Yardımseverliğe her zaman 'Var'... Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne-babasının adına bir huzur evi ve rehabilitasyon merkezi açacak. Muhtaçlara destek olacak...

Miras paylaşımında detaylar! Anne ve baba mirası hangi paylarla paylaştırılır?

Miras paylaşımları oldukça sıkıntılı bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte , Anne ve babadan kalan mirasın nasıl paylaştırılacağının ayrıntıları merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka peş peşe okul ve kırtasiye harcamaları konusunda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Garanti BBWA da yeni bir kampanya hazırlayarak eğitim harcamalarında peşin fiyatına +2 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

acun ılıcalı anne babası Haberi

acun ılıcalı anne babası


KAZANCIYLA sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, bir yandan da yardım projelerine imza atmaya devam ediyor. ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasında engelliler için TESYEV’e 5 milyon TL , Edirne’de okuduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan ünlü yapımcı, örnek bir proje için daha kolları sıvadı. Ilıcalı, 1990 yılındaki bir trafik kazasında kaybettiği annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı’nın adını, yaptıracağı bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yaşatacak.  


YAPTIRIP BAĞIŞLAYACAK 

Başarılı yapımcı, 'Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdikten sonra ‘Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağışlayacak. Ilıcalı, projeyi gelecek yıla yetiştirerek anne-babasının 25'inci ölüm yıldönümüne denk getirmeyi planlıyor.  



Samet...