17 / 04 / 2024

acun ılıcalı yazlığını satacak mı

acun ılıcalı yazlığını satacak mı

TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Alaçatı'daki dillere destan yazlığını satışa çıkarttığı iddia edildi. Haber gündem olunca eşi Şeyma Subaşı da bir paylaşımla olaya açıklık getirdi

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Survivor'da 'ödül villası' bakın kimin çıktı!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına lüks bir malikaneyi yarışmacılara ödül olarak verdi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta 'Dominik'in en güzel evi' dediği malikanenin sahibi ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

acun ılıcalı yazlığını satacak mı Haberi

acun ılıcalı yazlığını satacak mı

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt dünkü köşesinde, Acun Ilıcalı'nın yazlığını satışa çıkardığını açıkladı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın dekore ettiği yazlığı, Ilıcalı'nın, 7 milyon euro'ya satışa çıkardığını dile getiren Bülent Cankurt, "Artık çok sevdiği Alaçatı'da başka bir yazlık mı yaptırıyor yoksa Çeşme ile irtibatı koparmaya mı karar verdi bilmiyorum" dedi.

Şeyma Subaşı ise sosyal medya hesabından evi satılığa çıktığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Sabah yazarının iddiası şu şekildeydi:

"Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'da arsa alıp kendi keyfine göre yaptırdığı, eşi Şeyma Subaşı'nın da dekore ettiği dillere destan yazlığını 7 milyon Euro'ya satılığa çıkardığını öğrendim. Ilıcalı iki yıl önce 8 milyon lira masraf yaptığı konuşulan ve geçen yaz birçok arkadaşını ağırladığı bu çok özel yazlığını neden satılığa...