29 / 03 / 2024

Adalar akülü araç yönetmeliği

Adalar akülü araç yönetmeliği

Adalar Belediye Meclisi, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında dün toplandı. Peki 2015'in ilk Adalar Belediye Meclis Toplantısı'nda hangi teklifler kabul edildi, hangileri komisyona gönderildi?...

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Altında pazar sürprizi! Altın fiyatları çakılıyor! Elinde 1 gramı bile olan hemen baksın! 13 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 1914 dolara kadar gerilerken güncel gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları araştırılıyor.

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

65 bin TL'ye otomobil fırsatı! E-İhale platformunda çok sayıda araç satılacak!  E-İhale ile nasıl araç alınır? 

E-İhale platformunda 65 bin TL'ye otomobil fırsatı sunuluyor. Peki E-İhale ile nasıl araç alınır? İşte merak edilen o detaylar...

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Bauhaus’da Einhell akülü vidalama 640 TL indirimde! 11 parça bits seti hediye! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da Einhell TE-CD 18/2 Li Kit 18V 1.5 Ah Li-ion akülü vidalama 640 TL indirimle satışta. Yanında 11 parça bits seti de hediye!

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bu hafta yüzleri güldürmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün büyük bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte 2023 yılında uygulanacak araç muayene ücretleri belli oldu. Peki, 2023 araç muayene ücreti ne kadar? 2023 yılı araç muayenesine zam geldi mi? İşte 2023 fiyatları...

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Çakılıyor... Elinde dolar olanlar acilen bakın! İbreler kırmızıya döndü! Dolar bu kadar oldu

Güncel dolar endeksi 27 Ekim 2022 109,398 seviyesine geriledi. Elinde dolar olanlar acilen bakın. Dolarda bugün ibreler kırmızıya döndü. Güncel dolar kuru çakılıyor. İşte 27 Ekim 2022 dolar/TL kuru.

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Adalar akülü araç yönetmeliği Haberi

Adalar akülü araç yönetmeliği

Adalar Belediyesi 2015 yılının ilk meclis toplantısı dün (5 Ocak 2015, Pazartesi) gerçekleştirildi. Toplantıya meclis üyelerinden, Avedis Kevork Hilkat, Hayrabet Toplayıcı, Mahmut Yerlikaya, Ramazan Dokuzkardeş, Mürvet Çidam, İsmail Gül, Hüseyin Şahin, Kemal Kil, Sencer Demirel ve Kazım Şakar'ın katıldığı görülüp Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında toplantı açıldı.


Toplantıya katılamayan Hüseyin Çülban'ın izinli sayılması oybirliği ile kabul edildi.


Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve şöyle sonuçlandı: 




- Geçen toplantı karar tutanağı okunarak oybirliği ile kabul edildi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 19.12.2014 tarih ve 2963 sayılı '' Meclis Tatil Ayı'' hakkındaki teklifi görüşülerek teklif-karar olarak kabulüne oybirliği ile karar verildi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 24.12.2014 tarih ve 2993 sayılı ''Denetim Komisyonu '' hakkındaki teklifi görüşülerek. Teklif-karar olarak kabulüne oybirliği ile Karar verildi.


- Mali Hizmetler...