18 / 04 / 2024

Adam Kule teslimleri

Adam Kule teslimleri

DAP Yapı imzasıyla İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi teslime hazırlanıyor.

Adam Kule'den kişiye özel ödeme planı!

Adam Kule'nin lansman kampanyası start aldı. DAP Yapı, proje için kişiye özei ödeme seçenekleri sunuyor. Adam Kule'de peşinat 2016 yılında ödenirken; 12 ay taksit DAP Yapı tarafından karşılanıyor.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule ne zaman teslim?

Toplam 350 tane home office dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. Peki Adam Kule ne zaman teslim?

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatlar!

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri kapsamında sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İnsandan esinlendi Adam Kule yapıyor!

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı Adam Kule projesini tanıttı!

İstanbul’a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Dap Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Dap Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor olan Dap Adam Kule projesinde 342 bağımsız birim yer alıyor...

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 239 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor olan Adam Kule projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları!

Adam Kule Maltepe Rezidans fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Adam Kule metrekaresi 5 bin 500 TL'den satışta!

İstanbul’a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Dragos Adam Kule ev fiyatları!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında inşa edilen projede 350 adet ünite yer alıyor. Dragos Adam Kule ev fiyatları 280 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule teslimleri Haberi

Adam Kule teslimleri

Özgün mimari yapısı ve lokasyonu ile DAP Yapı’nın fark yaratan projesi Adam Kule, teslime hazırlanıyor. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’nin benzersiz mimarisiyle uyumlu iç tasarımı, farklıyı değil, eşsiz olanı arayanlar için kusursuzu sunuyor.


DAP Yapı, Nisan ayında yaşamın başlayacağı Adam Kule’ de 10 bin TL peşinat, 88 aya varan vade, DAP Yapı Finansman ayrıcalığı ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile bu eşsiz projeden konut ve ofis sahibi olma imkanı veriyor. Özgün mimari yapısından A Plus niteliklerine, lokasyon avantajlarından, sağladığı yüksek prestij ve yatırım...