29 / 03 / 2024

Adana Aladağ Yatılı yurt inşaatı

Adana Aladağ Yatılı yurt inşaatı

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Adana Aladağ Yatılı yurt inşaatı Haberi

Adana Aladağ Yatılı yurt inşaatı

Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, ilçede yapımı devam eden Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor 


Adana'nın Aladağ ilçesinde yapımına başlanan 300 kişilik Yatılı Bölge Yurdu binasının inşaat çalışmaları devam ediyor. Temeli atıldıktan sonra zemin çalışmaları tamamlanan yatılı bölge yurdu binasında, olumsuz hava koşullarında dahi çalışmalara ara verilmiyor. 


Kasım ayında Aladağ'da kız öğrenci yurdunda çıkan ve toplamda 12 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciası sonrasında ilçe de yapımı hızlandırılan yatılı bölge yurdunun ilçe adına çok önemli olduğunu söyleyen Aladağlılar, bu nedenle yurt binasının tamamlanarak en kısa sürede hizmet vermeye başlamasını istiyor. 


BAZI KÖYLERDE TAŞIMALI EĞİTİM YAPILAMIYOR 


Aladağ'ın coğrafi konum olarak dağlık bir bölgede bulunduğunu söyleyen Aladağlılar, "Aladağ'a bağlı bir çok köyün kış aylarında ilçe...