24 / 04 / 2024

adana atatükr caddesi benetton mağazası

adana atatükr caddesi benetton mağazası

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı, açılışı Zihni Aldırmaz yaptı

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Misyon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misyon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Sinan Midilli, Hayati Korkmaz, Rüştü Rakıcı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Alsancak'ta yol genişletme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Atatürk Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik akışını rahatlatmak için, Alsancak Garı bölgesindeki yaklaşık 100 metrelik bir bölümde yol genişletebilmek için gerekli izinleri alarak çalışmalara başladı.

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Sami Ekşi tarafından 1 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Durmazoğlu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmazoğlu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Durmaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe, Safa Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Lima Otomotiv Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lima Otomotiv Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Aksu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 26 Nisan'da Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Osmaniye Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık bina!

Osmaniye Belediyesi’nin Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki arsa ve binayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

adana atatükr caddesi benetton mağazası Haberi

adana atatükr caddesi benetton mağazası

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı. Mağazanın açılışını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yaptı. Çok sayıda davetlenin katıldığı açılışta kurdelayı kesen Zihni Aldırmaz “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.


ARC Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alıravcı, Benetton Genel Müdürü Mehmet Alemdaroğlu, Satış Direktörü Yavuz Tosun ve Satış Mümessili Hilmi Polat’ın da katıldığı açılış sonrası Zihni Aldırmaz mağazayı gezdi ve bir süre çalışanlarla sohbet etti.


Adana Büyükşehir...