23 / 04 / 2024

adana ayakkabı sanayi sitesi nereye yapılacak

adana ayakkabı sanayi sitesi nereye yapılacak

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirtti...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Serçe tarafından kuruldu.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

adana ayakkabı sanayi sitesi nereye yapılacak Haberi

adana ayakkabı sanayi sitesi nereye yapılacak


Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirterek, “Bu projelerin hayata geçirilmesiyle, Adana’nın kamu yatırımlarından aldığı payın artırılması yönünde önemli bir aşama kaydetmiş olacağız” diye konuştu.


Adana Ticaret Odası Meclis toplantısı, Tarkan Kulak Başkanlığı’nda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, geçtiğimiz Meclis toplantısında gündeme gelen, “Esnafın kaldırım işgaliye ücretinin fazla olması” konusunda girişimlerde bulunduklarını belirten Meclis Başkanı Tarkan Kulak, “2013 yılındaki kaldırım işgaliye ücreti metrekare ücreti 0.50 TL iken, bu rakam 2.50 TL’ye yükseltilmişti. Başta TOBB olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla bu rakamın düşürülmesi gerektiği yönünde yazışmalar yaptık. Bu süreçte Bakanlar Kurulu tarafından bu rakamın...