29 / 03 / 2024

adana Buruk Mahallesi kurası

adana Buruk Mahallesi kurası

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk Mahallesi orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Buruk orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk orta gelir grubundaki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Buruk 953 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 953 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 953 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 802 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

adana Buruk Mahallesi kurası Haberi

adana Buruk Mahallesi kurası

Ödeme koşullarına göre yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 aya varan vade ya da yüzde 20 peşinde ise 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.


Kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 6 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabiliyor.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Kura çekilişi saat: 10.00’ da başlamak üzere;  3 Mayıs Salı gününde Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Projede taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura katılacaklar listesi tıklayın


Satış duyurusu için