26 / 04 / 2024

Adana Çağdaş Kaya

Adana Çağdaş Kaya

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Adana Çukurova'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana 13. İcra Dairesi, Adana Çukurova'da yer alan arsayı 21 milyon 768 bin 951 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 27.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 27 milyon 167 bin 833 TL bedelle satışa çıkardı.

Çağdaş Kaya: 7 milyon yapı stoku yenilenmeli!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, yapılaşma hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kaya, yaklaşık 20 milyon yapı stokunun yaklaşık 7 milyonunun yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Adana Aladağ'da Yatılı Bölge Yurdu yapılıyor!

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Adana İnşaat Mühendisleri Odası, belediyeleri uyardı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, plan iptalleri, imar plan uygulaması iptalleriyle Adana’nın imar sorunlarının henüz çözüme kavuşamadığını bildirdi.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Çağdaş Kaya Haberi

Adana Çağdaş Kaya

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını, bazı merkez ilçe belediyelerinde buna göz yumduğunu savundu. 


Kaya, imara uygun hazırlanan ve onaylatılan projenin ardından sonradan yapılan değişikliklerle daire alanları genişletildiğini söyledi. Kaya, Adana'da, mimari projeler üzerindeki oynamalarla bazı müteahhit, mimar ve mühendislerin haksız kazanç sağladıkları ve buna göz yumulduğuna dair iddiaların kendilerine sık iletildiğini anlatırken şöyle dedi: 


"Kimi uygulayıcılar tarafından imara uygun olarak hazırlanan ve onaylatılan projenin ardından sonradan yapılan değişikliklerle daire alanları genişletilmektedir. Etik dışı bu davranışın, bu uygulamanın hukuksuzluğa ve haksız rekabete neden olduğu ve bu duruma da bazı merkez ilçe belediyelerin göz yumdukları meslektaşlarımızca şubemize iletilmiştir." 


YANGIN MERDİVENİ 

Onaylanan projelerde yangın merpenlerinin dairenin içine dahil...