16 / 04 / 2024

Adana corona hastanesi

Adana corona hastanesi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Adana'daki Sahra Hastanesi için tutanak tutuldu!

Adana'daki Uluslararası Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde hayata geçirilen sahra hastanesi ile ilgili dün İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tutanak tutuldu.

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Adana'daki sahra hastanesi neden gündem oldu?

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugünkü yazısında Adana'daki hastanelerin boş olduğunu belirterek, başka hastaneye gerek olmadığını yazdı...

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Adana Şehir Hastanesi akıllı hale geldi!

Yozgat’ın ardından Adana Şehir Hastanesi de, Turkcell’in kurduğu dijital altyapı sayesinde akıllı hale geldi. 

Adana'ya iki yeni hastane müjdesi!

Adana'nın güney bölgesine 450 bin civarında nüfusa hizmet verecek biri 150, diğeri 100 yataklı iki devlet hastanesi inşa edilecek.

Adana corona hastanesi Haberi

Adana corona hastanesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adana Belediye Başkanımız 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı" iddialarının doğru olmadığını sözlerine ekleyen AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Kılıçdaroğlu çıkıp 'Kıymetli vatandaşlarım katılmış olduğum bir televizyon programında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bin yataklı hastane yaptığını söyledim. Biz baktık böyle bir hastane yokmuş içinde yatak dahi yokmuş. Çok özür diliyorum' demelidir. Ülkeyi yönetmeye talip olan bir siyasi partinin genel başkanının 1000 kişilik sahra hastanesinin belediye tarafından yapılamayacağını bilmesi lazımdı" ifadelerini kullandı.

DEDİKLERİ YERDE YATAK YOK

Sabah'tan Ziya Ramoğlu'nun haberine göre; açıklamayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yapmış olsa şu hassas dönemde cevap bile vermeyecekleri sözlerine ekleyen Mehmet Ay, "Yalan beyanı Ana Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu söyleyince doğan cevap hakkımız kullandık....