28 / 03 / 2024

Adana Çukurova ev yıkım

Adana Çukurova ev yıkım

Adana'da yoğun yağmur yağışı sonrası evde çatlaklar oluştu. Temelden kaydığı ve duvarlarında çatlaklar olduğu tespit edilen ev için yıkım kararı alındı... 

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

O ilde KDV'den muaf arsa satılacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı Adana Çukurova Belediyeevleri'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çukurova'ya 333 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova ev yıkım Haberi

Adana Çukurova ev yıkım

Adana’da 2 katlı evde yağmur sonrası derin çatlaklar oluştu. Çökme tehlikesine karşı boşaltılan evin sahipleri, canlarını hiçe sayıp yıkımı engellemeye çalıştı. Sözcü gazetesinen Can Çelik'in haberine göre, yoğun yağışlardan dolayı ev büyük hasar aldı.

Kuvvetli yağışların yaşandığı günlerde Adana’nın Çukurova İlçesi’ne bağlı Karslılar Mahallesinde bir evin temeline su girdi ve sonrasında binanın duvarlarında derin çatlaklar oluştu. Evin temelden kaydığını ve duvarların yarılmaya başladığını gören Çukurova Belediyesi ekipleri yıkım kararı aldı. 

Ev sahipleri Hatun ve Ali Tik çifti kalacak yerleri olmadığı gerekçesiyle yıkıma karşı çıktı. Her an yerle bir olabilecek evlerinin önünde oturan çift, devletten yardım istedi. “Gidecek yerimiz yok” diye seslenen ev sahibi baygınlık geçirdi... 

Gözü yaşlı çifti, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin teselli etti

Adrese gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sizleri...