23 / 04 / 2024

adana emekli kurası ne zaman

adana emekli kurası ne zaman

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Hatay, Osmaniye ve Adana'da 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay çekiliyor! İşte il il kura tarihleri!

Hatay, Osmaniye ve Adana'da depremzedeler için inşa edilen 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay içinde çekiliyor. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi. Kurası çekilen projeler Amasya, Kütahya, Sakarya, Balıkesir, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Adana, Sivas, Eskişehir, Hatay, Erzurum ve Kars'ta yer alıyor.

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu!

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu henüz belli olmadı. Projede yer alan 256 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi!

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası bugün çekilecek mi? TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017 belli oldu mu?

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

adana emekli kurası ne zaman Haberi

adana emekli kurası ne zaman

Emekli TOKİ Adana Sarıçam Buruk ödeme planına göre yüzde 12 peşin ödemelerde kalan bedeli 180 ay taksit ya da 240 aya kadar vadelendirmede yüzde 20 peşin ödeme sağlanıyor.


Kurasında, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 6 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabiliyor.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü saat: 10.00'da Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda yapılacak.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura katılacaklar listesi tıklayın


Satış duyurusu için