19 / 04 / 2024

Adana emlak ofisi operasyon

Adana emlak ofisi operasyon

Adana'da emlak ofisine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 314 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Yabancıya evini kiraya vermeyen emlakçıya ne kadar para cezası kesildi

İstanbul’da ırkçılık yapan bir emlak ofisi idari para cezasına çarptırıldı.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Emlak ofisi açmak için birtakım teknik bilgilerin bilinmesinin yanı sıra temel eğitimin de alınması gerekiyor. Peki emlak ofisi açmak için eğitim şart mı? Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Cengiz Akkor tarafından kuruldu.

Adana Milli Emlak'tan 62.9 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesinde yer alan 20 adet arsayı 62 milyon 929 bin 321 bin TL'ye satıyor...

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Adana Milli Emlak'tan satılık 220 gayrimenkul!

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesinde yer alan 220 adet gayrimenkulü satıyor...

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Adana emlak ofisi operasyon Haberi

Adana emlak ofisi operasyon

Adana'da emlak ofisinde 314 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi, olay sonucunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Hürriyet'te yer alan habere göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir emlak ofisine operasyon gerçekleşti. 314 tüp kobra yılanı zehri bulunan iş yerindeki H.K, M.Ş.E, O.U. ve U.Y. gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine gönderilen şüphelilerin, yaklaşık bir yıl önce zehri iş yerine bıraktığını iddia ettikleri M.E. de ekipler tarafından yakalandı.

Tüpler, incelemek için İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderildi. Kobra yılanı zehrinin, kimyasal silah, kanser tedavisi, doping, botoks ve kozmetik sanayisinde kullanıldığı...