20 / 04 / 2024

Adana Gayrimenkul ne kadara satıldı

Adana Gayrimenkul ne kadara satıldı

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Adana Gayrimenkul ne kadara satıldı Haberi

Adana Gayrimenkul ne kadara satıldı

CarrefourSA, yüzde 100 pay sahibi olduğu Adana Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme AŞ'nin 212 milyon TL (KDV hariç) peşin bedel karşılığında devredilmesine yönelik niyet mektubu imzalarını attı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, finansal yapısının güçlenmesi için gerekli adımları atmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda CarrefourSA, yüzde 100 pay sahibi olduğu, Adana Gayrimenkul'ün sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden her biri 1 TL nominal değerde 113 milyon 264 bin 693,28 adet payın tamamının 212 milyon TL (KDV hariç) peşin bedel karşılığında devredilmesi hususunda görüşmeye başladı. Taraflar arasında mutabık kalınarak niyet mektubu imzaları atıldı. Devir işlemi sonrası elde edilecek kazanç CarrefourSA’nın finansal borçlarından kurtulması için kullanılacak ve böylelikle yaratılacak ilave nakit akışları büyüme yatırımları için kullanılacak.