26 / 04 / 2024

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 



CarrefourSA, yüzde 100 pay sahibi olduğu  Adana  Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme AŞ'nin 212 milyon TL (KDV hariç) peşin bedel karşılığında devredilmesine yönelik niyet mektubu imzalarını attı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, finansal yapısının güçlenmesi için gerekli adımları atmaya devam ediyor.

CarrefourSA Adana Gayrimenkul ün satışını gerçekleştirdi!

Bu doğrultuda CarrefourSA, yüzde 100 pay sahibi olduğu, Adana Gayrimenkul'ün sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden her biri 1 TL nominal değerde 113 milyon 264 bin 693,28 adet payın tamamının 212 milyon TL (KDV hariç) peşin bedel karşılığında devredilmesi hususunda görüşmeye başladı. Taraflar arasında mutabık kalınarak niyet mektubu imzaları atıldı. Devir işlemi sonrası elde edilecek kazanç CarrefourSA’nın finansal borçlarından kurtulması için kullanılacak ve böylelikle yaratılacak ilave nakit akışları büyüme yatırımları için kullanılacak. 

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!


Geri Dön