19 / 04 / 2024

adana havaalanı kavşağı

adana havaalanı kavşağı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak önemli projesi için Mithatpaşa Mahallesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediliyor...

Adana Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı açma çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamını açma çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Mithatpaşa Mahallesi'nde kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlayacak önemli projesi için Mithatpaşa Mahallesi’nde kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Şanlıurfa Şelale Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide - Havaalanı yolunda şelale kavşağını açmak için start verdi.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Adana'nın yeni alt geçitleri açılış için gün sayıyor!

Kent içi trafiği rahatlatacak D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete açılmasına sayılı günler kaldı.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Antalya'daki Çallı Kavşağı sorunu kablolu köprü ile aşılacak!

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

adana havaalanı kavşağı Haberi

adana havaalanı kavşağı



Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde sürdürülen yıkım çalışmaları tüm önlemler alınarak, güvenli bir şekilde sürdürülüyor. Kamulaştırma işleminin büyük ölçüde tamamlandığı ve yıkımın bitmesinin ardından bulvar açma çalışmalarına başlanacağı belirtildi.


Denizli Mahallesi ile Mithatpaşa Mahallesi’nden geçen Şehit Mehmet Özer Caddesi’nin bulvara dönüştürülmesiyle Türkmenbaşı Bulvarı, Havaalanı Kavşağına bağlanmış olacak. Oradan da Obalar Caddesi ve Akkapı Mahallesi’ne ulaşacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesiyle Adana, kenti kuzeyden güneye bağlayan önemli bir ana artere kavuşmuş olacak.


Adana...