19 / 04 / 2024

adana kozanda yangın çıktı

adana kozanda yangın çıktı

Adana'nın Kozan ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı bir evde yangın çıktı. 9 katlı TOKİ konutlarının 7'nci katındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, yangın ile ilgili soruşturma başlattı..

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Adana'da orman yangını!

Adana'nın Kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını çıktı. İlçeye bağlı Durmuşlu mahallesi ormanlık alanda kızılçam ağaçlarından oluşan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı...

Adana'da orman yangını çıktı!

Adana'da orman yangını çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü 11 arazöz, 5 su tankı, 3 ilk müdahale aracı, 6 pikap, 13 teknik personel ve 80 yangın işçisiyle yangına müdahale etti.

Kahramanmaraş'ta orman yangını çıktı!

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yaklaşık 40 hektarlık alanda etkili olan yangına, Kahramanmaraş ve Adana Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 8 arazöz, bir yangın söndürme uçağı ve bir helikopterle müdahale ediliyor.

Adana'da orman yangını çıktı!

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına Adana, Antalya ve Mersin bölge müdürlüklerinden gönderilen 3 helikopter ve 2 yangın söndürme uçağıyla hava kararana kadar müdahale edildi.

Adana OSB'de kereste fabrikasında yangın çıktı!

Adana Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren kereste fabrikasında yangın çıktı. Özel bir şirkete ait entegre kereste fabrikasının depo bölümünde başlayan yangın kısa sürede büyüdü...

Adana'da bir AVM'de yangın çıktı!

Atatürk Caddesi 'ndeki bir AVM'nin zemin katında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından başlayan alevler nedeniyle kısa sürede bütün AVM'yi kaplayan dumanlar panik yarattı.

Adana'da bir giyim mağazasında yangın çıktı!

Mağazada elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir giyim mağazasının ikinci katında yangın çıktı...

Milli Mensucat'ın lojmanında yangın çıktı!

Adana'da, 1907'de kurulan kentin en eski iplik ve dokuma fabrikası Milli Mensucat'ın atıl durumdaki lojmanının çatısında yangın çıktı. Yangın, müzeye dönüştürülecek fabrikaya sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü

adana kozanda yangın çıktı Haberi

adana kozanda yangın çıktı

KOZAN'da üniversite öğrencilerinin kaldığı evde yangın çıktı. 9 katlı TOKİ konutlarının 7'nci katındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri Mine Sevinç Aldanmaz ve Nurten Neşnat'ın Çanaklı Mahallesi TOKİ konutlarındaki evde yangın çıktı. Banyodaki şofbenden çıktığı bildirilen yangına ilk müdaheleyi yapan öğrenciler alevlerin büyümesi üzerine itfaiyeyi arayarak yardım istedi. 

Olay yerine gelen Kozan Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. 


Kısa sürede söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.Polis, yangın ile ilgili soruşturma başlattı. 


Ayrıntılı...