26 / 04 / 2024

adana nitelikli konut satışı

adana nitelikli konut satışı

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık 'ın gerçekleştirdiği " Adana Gayrimenkul Sektörü " başlıklı araştırmasına göre kentte yeni yapılaşma özellikle Çukurova ve de Seyhan ilçelerinde yoğunluk gösteriyor.

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

Adana’da konut fiyatı 260 bin TL, geri dönüş süresi 19 yıl!

Adana’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0,12 oranında değer kaybetti. İl genelinde ortalama konut fiyatı 260 bin TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 7,89 TL olduğu açıklandı...

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Kayabaşı 2019 kura çekimi bugün gerçekleşti ve 2 bin 338 adet 2+1 nitelikli konut sahibini buldu. TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları açıklandı. İşte TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları tam listesi...

İzmir'de nitelikli konut ihtiyacı!

İzmir'in nitelikli göç aldığını söyleyen Enes Duru Mimarlık Kurucusu Enes Duru, nitelikli konutlar anlamında büyük bir potansiyel taşıdığı bilgisini verdi. Duru, ''Projelerin daha nitelikli olarak tasarlanması gerekiyor'' diye konuştu.

İzmir’de nitelikli konut ihtiyacı devam ediyor!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir, potansiyeli ve yatırım olanaklarıyla özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropollerin ilgisini çekiyor. 

Cendere İstanbul'un gelecek vaat eden bölgeleri arasında!

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

adana nitelikli konut satışı Haberi

adana nitelikli konut satışı

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Değerleme Yetkilisi Fatih Doğan'ın gerçekleştirdiği araştırmaya göre Adana'da nitelikli konut projeleri kapsamında ciddi gelişmeler yaşanıyor. Altyapıda yaşanan gelişmeler de dikkate alındığında, önümüzdeki dönemde Adana'daki nitelikli konut projelerinde çok daha olumlu yönde ilerleme gözlemleneceği belirtiliyor. 


Yeni Adana bölgesi, nitelikli konut üretiminin yapıldığı alan olarak dikkat çekiyor

Adana’da yer alan konut dokusu geçmişte 3-4 katlı yapılardan oluşurken, Haziran 1998’de yaşanan depremin ardından köklü bir değişim sürecine girilmiş bulunuyor. Depremin kentin zemin kalitesi daha yüksek olan yerlerinde gelişme alanlarının açılmasına yol açtığını ifade eden Fatih Doğan, bu dönemde şekillenen ve proje alanının da içerisinde yer aldığı Yeni Adana bölgesinin konut arzının önemli bir bölümünü çektiğini, bölgenin birçok inşaat firmasının nitelikli konut...