26 / 04 / 2024

adana seyhan arsa satışı

adana seyhan arsa satışı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Adana ili, Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi 391 ada 215 parselde yer arsayı 27 milyon 167 bin 833 TL'ye satıyor...

Adana Seyhan'da 17.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 682 bin 763,88 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Seyhan'da 3.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü Magallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 993 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Seyhan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 442 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 5 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Adana Belediyesi arsa satacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seyhan ilçesi, Kireçocağı Mahallesi'nde bulunan 5.769 metrekare alanlı arsayı satacak.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Adana Seyhan'da 22.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detaylar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

adana seyhan arsa satışı Haberi

adana seyhan arsa satışı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından, Adana ili, Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi 391 ada 215 parselde yer alan arsa 27 milyon 167 bin 833 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 9 Mart tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULUNDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI

Madde:1-Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun mülkiyetinde bulunan nitelikleri ve muhammen bedelleri aşağıda belirtilen Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi 391 Ada, 215 Parsel üzerinde yer alan arsa vasıflı taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesi uyarınca “kapalı teklif usulü” artırma suretiyle ihale dokümanında belirtilen kayıt ve şartlarda peşin bedelle satışa çıkartılmıştır.

Madde:2- Satışa konu gayrimenkullerin satış ihalesi, 09 Mart 2021 Salı günü saat 14:00’da Üniversiteler Mahallesi 1597. Cadde No:13 Bilkent-Çankaya/ANKARA...