24 / 04 / 2024

adana tarım işçileri yaşam merkezi

adana tarım işçileri yaşam merkezi

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaştı. Bakanlık, yaptığı açıklamada toplam 1377 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları netleşti. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Çiftçilere yeni destek müjdesi! Tarım Bakanı resmen açıkladı! Peş peşe açıklamalar çiftçileri sevindirdi!

​​​​​​​Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıp yatmadığı sorusunun sorgulanan konular arasında yer alırken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleri doğrultusunda 1 milyar 653 milyon 871 bin TL’nin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Tarım Bakanından çiftçilere müjde! O desteklere zam geldi! İşte en güncel rakamlar!

2023 yılı kapsamında mazot ve gübre, hayvancılık, çoban desteği gibi birçok kalemde artış yapıldı. Peki, Mazot ve gübre desteği ne kadar oldu? İşte 2023 tarım destekleri miktarı…

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

adana tarım işçileri yaşam merkezi Haberi

adana tarım işçileri yaşam merkezi

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" yapılıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre tamamlanma aşamasına gelinen merkezde, çadırlarda yaşayan tarım işçilerinin çocuklarına ilkokul ve anaokul eğitimi verilecek, banyo, tuvalet ve çamaşırhane yer alacak.

Ayrıntılar...