26 / 04 / 2024

adana yeni stat projesi

adana yeni stat projesi

Fazlı Bayram Hadi, TOKİ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını inceleyerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkam Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı

Adana'daki yeni stadın inşaatı başladı!

Adana'da yapımı için Nisan 2013'de ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan yeni stadyumun inşaatı başladı. Bilal Uludağ, Adana'nın yeni stadyumunun inşaatı başlaması nedeniyle inşaat alanını gezerek ilgililerden bilgi aldı.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabı tamamlanıyor!

Ortadoğu ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksleri arasında bulunan toplam 68 bin 500 metrekare alana sahip Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabında çalışmalara devam ediliyor.

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Türkiye'de 11 yılda 30 stat inşa edildi!

Türkiye'de 2007 yılından beri yaklaşık 30'a yakın yeni stat inşa edildi. Ülkemiz, bu alanda Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

adana yeni stat projesi Haberi

adana yeni stat projesi


Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi  Sarıçam İlçesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı mevtinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu. 

Hadi, TOKÎ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını inceleyerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkam Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Stat inşaatının Toplu Konut İdaresi (TOKİ) denetiminde Alkataş ve Hgazlar İş Ortaklığı firması tarafından yapıldığım hatırlatan Hadi,] verdi: "102 bin dönüm arazi üzerine kurulacak olan 107 milyar TL'ye ihale edilen stadın arazi ve yer teslimi çeşitli nedenlerle geç yapıldı. 23 Eylül 2013 tarihinde yer teslimi yapılan stat, protokol gereğince770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20'si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete...