29 / 03 / 2024

adanalı emeklilere toki

adanalı emeklilere toki

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

Sakaryalı emeklilere TOKİ konutları müjdesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ'den emeklilere 300 TL taksitle ev!

TOKİ'den emeklilere büyük müjde. 2017 yılında yapılan konutların 15 bini emeklilere ayrılacak. Emekliler ayda ortalama 300 lira taksitle ev sahibi olabilecek.

TOKİ 2017'de emeklilere kaç konut ayırdı?

TOKİ, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek, bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ilçelere TOKİ tarafından konut yapılacağı müjdesini verdi.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

adanalı emeklilere toki Haberi

adanalı emeklilere toki

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıkladı. 

BAYRAM YAPACAĞIZ 

Bizim ADANA'ya özel açıklamalarda bulunan İyiyürek "62 bin 500 üyemize ucuz konut müjdesi verdik. Mesajlarımız sonucu bize başvurdular. Yaklaşık 10 bin talipli oldu. Kura çekildi ve bin 500 şanslı emekli belirlendi. Şimdi temel atmayı bekliyoruz. Temel atılırsa bayram yapacağız" dedi. İyiyürek 62 bin 500 üyenin hepsini konut sahibi yapıncaya kadar mücadele edeceklerini de belirtti. 

SIRA TOKİ'DE 

İyiyürek gelişmeleri şöyle anlattı: "Sağolsun Valimiz Demirtaş ağırlığını koydu. Arsa bulundu, TOKİ'ye devredileli. Kuralar çekildi. Bizim protokolumuzda 250 TL. taksitlerle ve peşinatsız konut sahibi olma koşulu vardı. TOKİ daha...