28 / 03 / 2024

adanaYaban Hayatı Geliştirme Sahası

adanaYaban Hayatı Geliştirme Sahası

Adana'da inşaat sektörünün önün tıkayan 115 bin hektarlık Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın kapsamının değiştirilmesi konusunda, Büyükşehir Belediyesi yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.

Adana'daki Yaban Hayatı Geliştirme Sahası inşaat sektörünü etkiliyor!

Adana'da inşaat sektörünün önün tıkayan 115 bin hektarlık Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın kapsamının değiştirilmesi konusunda, Büyükşehir Belediyesi yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi.

Adana Yaban Hayatı Geliştirme Sahası inşaat sektörünün önünü tıkıyor!

Adana'da Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın önündeki tek engelin kalkmaması ve Büyükşehir Belediyesi'nin hantal davranması yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi.

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Vision Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Burhan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 8 Temmuz' da Şişli, Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Tekfen Emlak Geliştirme Cityscape Global yerini aldı!

Dünyanın gayrimenkul alanındaki en önemli etkinliklerinden Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı, Tekfen Emlak Geliştirme’nin yeni projesi; Hayatımın Evi Projesi’ni ağırlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Cityscape Global yerini aldı.

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

adanaYaban Hayatı Geliştirme Sahası Haberi

adanaYaban Hayatı Geliştirme Sahası

Adana'da inşaat sektörünün önün tıkayan 115 bin hektarlık Seyhan Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın kapsamının değiştirilmesi konusunda üzerine düşeni ' yapmayan Büyükşehir Belediyesi'nin hantal davranması yüzünden inşaat sektörünün olumsuz etkilendiği bildirildi. Bu konuda devlet kurumlarının gerekli çalışmayı yaptığım belirten AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Büyükşehir Belediyesinin, yaklaşık 1 yıldır harita planlarım hazırlayıp, onay için bekleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığına göndermediğini, bu yüzden de durdurulan yapılaşmanın harekete geçemediğini ifade etti. 


ESKİ HARİTALARA GÖRE 


Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın Adana'nın kanayan yarası olduğunu söyleyen Fikret Yeni, 2006 yılında kararın alınmasıyla birlikte o bölgedeki inşaatların durdurulduğunu, belediyenin de mevzuat çerçevesinde yapılaşmaya izin vermediğini kaydetti. Başkan Yeni, "Bakanlığa 1983 yılının haritaları gönderilmiş. O haritalara göre karar alınmış. O dönem yapılaşma olmadığı için yaban hayatı...