25 / 04 / 2024

Adatepe Hasbahçe teslim tarihi

Adatepe Hasbahçe teslim tarihi

KOS-YAP ve Tora İnşaat imzasıyla yükselen Adatepe Hasbahçe projesinde daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir'deki dev kentsel dönüşümde son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da 26 Kasım tarihinde 7 proje alanındaki 741 bağımsız bölümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İzmirliler'e teslim edeceklerini açıkladı.

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kanal İstanbul'un iptali için 50 binden fazla dilekçe teslim edildi!

İstanbullu soğuk havaya rağmen Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçelerini vermeye devam ediyor.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 

3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları!

Toplam 541 daireden meydana gelen ve 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı 3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları 841 bin liradan başlıyor...

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi!

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 541 adet konuta yer veriliyor.

3. İstanbul Hasbahçe fiyat!

3. İstanbul Hasbahçe fiyat bilgili haberimizde yer alıyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

Adatepe Hasbahçe teslim tarihi Haberi

Adatepe Hasbahçe teslim tarihi

KOS-YAP ve Tora İnşaat tarafından hayata geçirilen Adatepe Hasbahçe projesi İstanbul'un Kağıthane ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 

Toplam 2 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesi 19 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2020 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

200 konuttan oluşan projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede daire büyüklükleri 80 ile 105 arasında değişiyor.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesinde konut fiyatları 380.000 TL’den başlayıp 950.000 TL’ye kadar yükseliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Adatepe Hasbahçe Kağıthane projesinde 4 saat güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları , fitness salonu, peyzaj alanı, sauna ve spor alanları...