19 / 04 / 2024

Adem Atmaca

Adem Atmaca

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018’de de yatırımcılarına projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Konut sektörü canlanıyor!

Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi.

MFA Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

MFA Gayrimenkul Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Adem Atmaca ve Lütfü Ağgül tarafından İstanbul Esenyurt Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Hayat Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Adem Atmaca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aslan ve Esra Erkekli ortaklığında kuruldu.

Adem Kartal Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kartal Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal tarafından kuruldu.

Adem Atmaca Haberi

Adem Atmaca


Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2017'yi değerlendirdi ve 2018 beklentilerini paylaştı. İşte Atmaca'nın yorumları...


Devletimizin özellikle son 15 yılda sergilediği başarılı ekonomi politikaları, Türkiye’nin ekonomi arenasındaki yükselişini hızlandırdı. Türkiye bu dönemde aradığı istikrara kavuşarak ekonomideki üstün gücünü tüm dünyaya kanıtladı. Bu dönemde yıldızı parlayan gayrimenkul ve inşaat sektörü de sektöre kazandırdığı nitelikli projelerle ekonomiye sağladığı katma değerde zirveyi yakaladı.


Hükümetimizin gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni yönetmelikler ve vergi indirimleriyle sektörümüz, 2017 yılını başarıyla tamamladı. Bu dönemde hayata geçirilen yeni kampanyalar, ödemelerde sunulan kolaylıklar gibi unsurların etkisiyle sektör olarak yeni atılımları gerçekleştirdik. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olası sancılarını yaşamadan, geleceğe olan inancımızla satışlarımız yükselişe geçti. Böylece sektör olarak ne kadar güvenli bir liman olduğumuzu bir kez...