26 / 04 / 2024

Atmaca Gayrimenkul 2018'de yeni projeler üretecek!

 Atmaca Gayrimenkul 2018'de yeni projeler üretecek!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018’de de yatırımcılarına projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.




Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2017'yi değerlendirdi ve 2018 beklentilerini paylaştı. İşte Atmaca'nın yorumları...


Devletimizin özellikle son 15 yılda sergilediği başarılı ekonomi politikaları, Türkiye’nin ekonomi arenasındaki yükselişini hızlandırdı. Türkiye bu dönemde aradığı istikrara kavuşarak ekonomideki üstün gücünü tüm dünyaya kanıtladı. Bu dönemde yıldızı parlayan gayrimenkul ve inşaat sektörü de sektöre kazandırdığı nitelikli projelerle ekonomiye sağladığı katma değerde zirveyi yakaladı.


Hükümetimizin gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni yönetmelikler ve vergi indirimleriyle sektörümüz, 2017 yılını başarıyla tamamladı. Bu dönemde hayata geçirilen yeni kampanyalar, ödemelerde sunulan kolaylıklar gibi unsurların etkisiyle sektör olarak yeni atılımları gerçekleştirdik. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olası sancılarını yaşamadan, geleceğe olan inancımızla satışlarımız yükselişe geçti. Böylece sektör olarak ne kadar güvenli bir liman olduğumuzu bir kez daha kanıtladık.  

 

Ekonominin lokomotif sektörleri arasında en önemli sırada yer alan inşaat sektörü, hükümetimiz tarafından verilen desteklerle sadece 2017 yılında değil her dönem canlılığını korumayı sürdürdü.  Özellikle geçtiğimiz temmuz ayında yaşanan hareketlilik, yıl sonu blançosunu üst noktaya taşıdı.  Biz de Atmaca Gayrimenkul olarak bu hareketliğe paralel olarak imzamızı taşıyan yatırımlarımızla sektörümüze tüm gücümüzü ortaya koyan bir yaklaşım sunduk. Bu yaklaşımımızla satış rakamlarımızı artırarak müşteri kitlemizi zenginleştirdik. Bugün geldiğimiz aşamada imzamızı taşıyan projeler aracılığıyla Bahçeşehir’in gelişimine liderlik eden bir firma olarak, yılı üst düzey büyüme performansıyla kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2018 yılında da yatırımcılarımızdan aldığımız güvenle satış performansımızı zirveye taşımayı hedefliyoruz. 


Atmaca Gayrimenkul olarak, 2018’de de İstanbul’un çok hızlı bir gelişim potansiyeli bulunan Bahçeşehir’de yer alan projelerimiz aracılığıyla bölgenin yeni oluşmaya başlayan kimliğine değer kazandırmayı sürdüreceğiz. İnsana ve doğaya saygılı projeler geliştirme anlayışıyla sektörde farklılaşan bir şirket olarak, yatırımcılarımıza projeler üretmeye devam edeceğiz. Sergilediğimiz bu performansı her geçen gün ileriye taşımak yönünde hızlı adımlarla ilerleyeceğiz.


Geri Dön