19 / 04 / 2024

Adem Trade Turizm nerede

Adem Trade Turizm nerede

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ateş ve Abdallah Kassem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Turkin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Adem Durna tarafından kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adosse Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Adosse Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli Adem Basum tarafından kuruldu.

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demtech Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Adem Hatunoğlu ve Muammer Çakal ortaklığında kuruldu.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Adem Trade Turizm nerede Haberi

Adem Trade Turizm nerede

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ateş ve Abdallah Kassem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu. 


Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Yurt içinde ve yurt...