24 / 04 / 2024

ademsan makine üretimi

ademsan makine üretimi

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Ukrayna, özelleştirme projeleri için Türk yatırımcıları bekliyor!

Ukrayna Devlet Varlık Fonu Başkanı Dmitro Senniçenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'da Sovyetler Birliği döneminden miras kalan emlak, tarım, endüstriyel makine üretimi gibi pek çok alandaki özelleştirmeler için Türk yatırımcıları beklediklerini söyledi.

Folkart Vega, Ademsan Makine'yi tercih etti!

Ademsan Makine, İzmir'de hayata geçirilen Folkart Vega'nın dış cephe temizlik ve bakım sistemlerinin üretimine yönelik sözleşmeyi imzaladı

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık imza!

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzalandı. Anlaşmalar Kazakistan’da inşaat malzemeleri, makine üretimi, kimya işletmeciliği, metalürji ve enerjinin üretimini öngörülüyor.

Bilim Makine yerli makine oranını yüzde 85'e çıkardı!

Yılda iki büyük ölçekli çimento fabrikasını anahtar teslimi kurma kapasitesine sahip olan Bilim Makine, çimento sanayiinin yerli makine üretimi oranını % 15’ten % 85’e çıkardı.

HES'lerden elektrik üretimi azaldı!

HES'lerden elektrik üretimi azaldı. Türkiye'de 2014 yılında hidroelektrik santrallerinin (HES) ürettiği elektrik miktarı bir önceki yıla göre üçte bir azalarak 40,4 milyar kilovatsaat oldu.

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

KMS Turizm İnşaat Makine Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMS Turizm İnşaat Makine Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Kumaş, Emre Kumaş tarafından 900 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Otomotiv Test Merkezi'nin makine parkı Bursa'dan!

Türkiye’nin sanayi, ticaret ve ihracat üssü Bursa, Otomotiv Test Merkezi’nde kullanılacak olan makine parkına da talip oldu. Bakan Fikri Işık da 100 milyon Euro’luk yatırımda Bursalı firmaların aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti...

Rüzgardan elektrik üretimi yüzde 11 arttı!

Rüzgardan elektrik üretimi yüzde 11 arttı. Türkiye'de rüzgardan üretilen elektrik miktarı geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 11,65 artarak 8 milyon 366 bin megavatsaate ulaştı

Aksaray'da Kamyon Aksamı Üretimi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Sanayi üretimi önceki aya göre yüzde 0,1 düştü!

Sanayi üretimi önceki aya göre yüzde 0,1 düştü. Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, geçen yılın kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,7 arttı.

Kasım ayında sanayi üretimi yüzde 0,7 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, geçen yılın kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,7 arttı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya oranla yüzde 0,1 düştü.

ademsan makine üretimi Haberi

ademsan makine üretimi

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözüm olmayı sürdürüyor. 

Ademsan Makine'den yapılan açıklamaya göre, 2004'te cephe ulaşım sistemleri ve hafif inşaat makineleri üretmek amacıyla kurulan Ademsan Makine, bugün metrelerce yüksekte çalışmak zorunda olanlar için güvenilir ortamı sunuyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'nin birinci-ikinci, Avrupa'nın yedinci-sekizinci en yüksek binaları olan Skyland İstanbul Office ve Residans Tower dahil birçok projenin çözüm ortağı olmayı sürdüren Ademsan Makine, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri dahil yüzlerce yüksek projede makine tedarikçisi olarak hizmet sağlıyor. 

Şirket, son 5 yılda "Skyland İstanbul Office- Residence Tower, Al Sinyar Tower, JW Marriot Hotel, Rabban Tower, Waldorf Astoria Hotel, Elmar Towers, Vakıfbank Headquarters, Anatolium Marmara, Burj Marina Tower, Icconova R Block"...