20 / 04 / 2024

Aden Houssein Abdillahi açıklamaları

Aden Houssein Abdillahi açıklamaları

Çin, ABD ve Japon yatırımcıların Cibuti’yi çok önceden fark edip geldiklerini söyleyen büyükelçi Aden Houssein Abdillahi yaptığı açıklamada Türk yatırımcıları da Cubiti’ye beklediklerini dile getirdi

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mira İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Hüseyin Aydoğan tarafından kuruldu.

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Adem Uyar tarafından kuruldu.

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Cihan Özkan ve Caner Şahin ortaklığında kuruldu.

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tınastepe tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Eskiyurt ve Erkan Eskiyurt ortaklığında kuruldu.

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Duran ve Hashim Aden Mohamud tarafından kuruldu.

Merhamet Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhamet Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bukola Emmanuel  Olaosebıkan ve Jamıu Adenıy  Ajeıgbe ortaklığında kuruldu. 

Aden Houssein Abdillahi açıklamaları Haberi

Aden Houssein Abdillahi açıklamaları


Cibuti Büyükelçisi Aden Houssein Abdillahi, ülkesinde 50 hektarlık alana Türk yatırımcılara yönelik limanlı serbest bölge kurulacağını söyledi. Cibuti’nin 400 milyon nüfuslu COMESA Birliği’nin dünyaya açılan kapısı olacağını belirten Abdillahi, “Çinliler, ABD’liler, Japonlar çok önceden fark edip geldiler, Türk yatırımcıları da bekliyoruz” diye konuştu. Abdillahi, iki ülke arasında hayvancılık alanında da önemli işbirliği fırsatları olduğunu söyledi. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Aden Houssein Abdillahi, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ve Yeşim Ardıç’ın sorularını cevaplandırdı. 


İki ülke arasındaki ilişkiler için “Yeni başladı…” diyebilir miyiz? 


Evet yeni ve hızlı. İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için ilk atılım 2.5 yıl önce açılan büyükelçilik oldu. Türkiye’de de 2012 yılının Şubat ayında büyükelçiliğimiz açıldı. O zamandan beri ikili ilişkileri geliştirmek adına somut anlamda pek çok adım attık. 2005...