26 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul sermayesi

Adese Gayrimenkul sermayesi

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

Adese Gayrimenkul'ün satış geliri yüzde 87 azaldı!

Adese Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Adese Gayrimenkul'ün sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin denetim komitesi raporu yayınlandı. 

Adese Gayrimenkul sermayesini 1 milyar TL'ye çıkaracak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılması için sözleşme imzalandı. 

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye çıkartılacak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 2 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, tamamı nakden karşılanmak sureti ile yüzde 300 oranında 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılmasına karar verildi.

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Adese Gayrimenkul'ün sermaye tavanı 2 milyar TL'ye ulaştı!

Adese Gayrimenkul'ün mevcut kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 2 milyar TL'ye çıkarılmasına ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2021-2025 olacak şekilde güncellenmesine ilişkin değişiklik tescil edildi. 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Adese Gayrimenkul sermayesi Haberi

Adese Gayrimenkul sermayesi

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Fon Kullanım Raporu hakkında açıklama yaptı.

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen 126 milyon 511 bin 495 Türk Lirası tutarındaki fondan, 403 bin 245 Türk Lirası sermaye artırımına ilişkin giderler düşüldüğünde, net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin sermaye artırımına ilişkin fon kullanım yerleri şu şekilde: 

Adese Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin; Sermaye Piyasası Kurulunun VII-128.1 sayılı Pay Tebliğinin 33.maddesi gereğince hazırlanan 21.06.2021 tarihli Denetim Komitesi Raporu ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dosya için