19 / 04 / 2024

adil yaman ev deprem güvenliği

adil yaman ev deprem güvenliği

Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyledi..

Ev sahipleri zengin, kiracılar yoksul mu? Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a yüzde 25 zam sınırı tepkisi!

Ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık kiracılarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiriyor. Peki yüzde 25 kira sınırı adil mi? İşte mağdur bir ev sahibinin X hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri kuş kadar kiralar yüzünden geçinemiyor: Yüzde 25 sınırı adil oran değil!

Kira bedellerine getirilen yüzde 25 zam sınırı uygulamasına ev sahiplerinden tepki büyüyor. Peki ev sahipleri ne talep ediyor? İşte X sosyal medyadaki o paylaşımlar...

Depremzedeler dikkat! Başvuranın hesabına yatırılıyor: Ev sahibine 5 bin, kiracıya 3 bin TL!

Depremzedelere yapılan yardımlar sık sık merak konusu oluyor. İşte Adıyaman'da konutları hasar gören ev sahipleri ve kiracılara yapılan o destek ödemeleri...

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

CuEngine pandemi ile birlikte vites yükseltti!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Rize İkizdere'de çığ sonucunda Adil Bayraktar’a ait ev yıkıldı!

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Eskice bölgesinde meydana gelen çığ olayı sonucunda Adil Bayraktar’a ait ev çığ altında kalması sonucunda yıkıldı.

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da 63 aile ev sahibi oldu!

TOKİ Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde inşa ettiği konutların kura çekilişini dün gerçekleştirdi. Aileler peşinatsız ev sahibi oldu...

Adil Yaman: Sahte GYO'lara dikkat!

VIP Property Universal21 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yaman, sektörde son durum değerlendirmesi yaparak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) unvanını kullanan mahalle arası emlakçılara dikkat çekti..

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

adil yaman ev deprem güvenliği Haberi

adil yaman ev deprem güvenliği

Deprem güvenliği için ev alırken dikkat!


Konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu söyleyen Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu fakat depremlerin değil kötü inşa edilmiş binaların insanları öldürdüğünü söyledi.



Deprem güvenliği ev alırken birincil öncelikler arasında!


Büyük kentlerde yapılan araştırmalarda insanlar konut alırken en fazla özelliğine, ardından lokasyon, daha sonra da çevresel özelliklerine dikkat ediyorlar. Konut özelliğinde ise yüzde 31 gibi yüksek bir oranla deprem yönetmenliğine uygun inşa edilip edilmediği geliyor. Bunu yüzde 21 ile konutun genişliği, yüzde 11 ile ısınma özellikleri izliyor. Genellikle müşterilerimizin ilk sorguladıkları konu deprem güvenliği oluyor. Konut alacak kişilerin bu bilince sahip olması memnuniyet verici olduğunu söyleyen...