24 / 04 / 2024

adilcevaz karakaya mermer ocağı nerede

adilcevaz karakaya mermer ocağı nerede

Bitlis’ in Adilcevaz ilçesi Kum Ocağı mevkiinde bulunan merkez binada ilçe halkına hizmet veren Karakaya Mermer Atölyesi, ilçe merkezinde ikinci şubesini açarak hizmet vermeye başladı...

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Okka Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okka Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Onur Keleş tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Büyükçekmece'de kuruldu.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Bitlis Adilcevaz'da içme suyu sorunu giderildi!

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'ndeki bazı mahallelerde çekilen içme suyu sorunu yapılan sondaj çalışmalarıyla giderildi.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Malatya Mermer OSB için arazi devri tamamlandı!

Akçadağ, MOSB'nin faaliyete geçmesiyle tam bir sanayi bölgesi olacak. 100 yılık mermer üretim kapasitesine sahip bölgede binlerce kişiye de istihdam sağlanacak.

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Türkiye, Amerika'ya mermer ihracatını artırdı!

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Garip Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Dudullu Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

adilcevaz karakaya mermer ocağı nerede Haberi

adilcevaz karakaya mermer ocağı nerede


Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde hizmet veren Karakaya Mermer Atölyesi ilçe merkezinde ikinci şubesini açtı.


Adilcevaz Kum Ocağı mevkiinde bulunan merkez binada ilçe halkına hizmet veren Karakaya Mermer Atölyesi, ilçe merkezinde ikinci şubesini açarak hizmet vermeye başladı.


Mermer Atölyesi sahibi Fuat Karakaya yaptığı açıklamada; “Adilcevaz ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha lüks ve kaliteli bir şekilde hizmet vermek amacıyla kum ocağı mevkiinde bulunan atölyemizden sonra ilçe merkezinde ikinci şubemizi açarak ilçe halkına hizmet vermeye başladık. Yeni açılan mermer atölyemizde tezgâh, çimston, granit, denizlik, basamak ve mezar işlerini özenle yapmaktayız. Atölyemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Karakaya, Mermer Atölyesinin ikinci şubesinin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Foto Tuncer işyerinin arka tarafında hizmet verdiğini sözlerine ekledi.



Maraş...