19 / 04 / 2024

adım istanbul proje teslim tarihi

adım istanbul proje teslim tarihi

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Adım İstanbul'da Kasım ayının son fırsatı!

Adım istanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017!

Adım İstanbul Proje fiyatları 2017 güncel listeye göre 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde konutların 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

Adım İstanbul fiyatları 2017 listesi!

Adım İstanbul fiyatları 2017 listesi 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adım İstanbul Evleri'nde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

Adım İstanbul dış mekan görselleri!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

adım istanbul proje teslim tarihi Haberi

adım istanbul proje teslim tarihi

726 milyon TL yatırım bedeline sahip Adım istanbul projesi 16 bin 423 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Proje teslim tarihi Eylül 2018 olarak planlanıyor. 

Toplam 615 konut ve 120 ticari üniteden meydana gelen Adım İstanbul projesi Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirildi. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesine de sahip.

2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunulan Adım İstanbul Konutları 726 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor. Proje, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne yakın mesafede yükseliyor. Projenin ortak kullanım alanları arasında spor alanları, fitness, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları olacak.  
     

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

2 oda 1 salon daireler 650 bin TL ile 742 bin TL