28 / 03 / 2024

Adım İstanbul satış fiyatları

Adım İstanbul satış fiyatları

Emlak Konut güvencesiyle EYG, İntaya ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul Projesi’nin hafta sonuna özel ödeme planı, ev almak isteyenleri Adım İstanbul satış ofisinde buluşturuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul'da fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor!

İstanbul’un cazip uydu kentlerinden biri olan Başakşehir’de İstanbul’a çok benzeyen görkemli yepyeni bir proje yükseliyor. Onun Adı ‘‘Adım İstanbul’’

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul satış fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda hayata geçirilecek olan projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Adım İstanbul satış fiyatları 464 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul satış ofisi!

Adım İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Banka kredili ya da peşin ödemelerde yüzde 9 indirim uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul güncel ev fiyatları 2017!

Adım İstanbul güncel ev fiyatları 2017 kapsamında konutlar minimum 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinat, 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul ticari ünite ihalesi gerçekleşti!

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerindeki toplam 130 ticari ünite bugün Adım İstanbul satış ofisinde ihale yoluyla satışa sunuldu. İhale sonuçları henüz açıklanmadı.

Başakşehir Adım İstanbul Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 2+1'ler 595 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 36 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Adım İstanbul Başakşehir ödeme şekilleri!

Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 595 bin liradan başlayarak değişiyor. Adım İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Adım İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Adım İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Adım İstanbul: Haftasonu planınıza ev almayı da ekleyin!

Emlak Konut güvencesiyle EYG, İntaya ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul Projesi’nin hafta sonuna özel ödeme planı, ev almak isteyenleri Adım İstanbul satış ofisinde buluşturuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Adım İstanbul Evleri projesind daire satış fiyatları 595 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul satış fiyatları Haberi

Adım İstanbul satış fiyatları

Ulaşım seçenekleri, eğitim, sağlık ve sosyal olanaklarıyla yaşam kalitesini birkaç adım ileri taşımak isteyenlerin tercihi olan Adım İstanbul, güzel bir hafta sonu planı yapmak isteyenlerin listesine ev almayı da ekletecek cazip fırsatlar sunuyor. Yeni ev hayali kuranlara 432 bin TL’den başlayan fiyatlar için özel bir ödeme planı hazırlanan Adım İstanbul’da %25’i peşin,%25’i şirket bünyesinde 36 aya varan taksit seçeneğiyle sunulurken ödemenin geri kalan %50’lik kısmı ise 4 taksite bölünerek 6 ayda bir ödenebiliyor. Kendi evine adım atmak isteyenler Adım İstanbul satış ofisinde bir araya geliyor.


Şehir yaşantısından beklediğiniz her şey iki adım

Hem doğayla iç içe bir yaşamın hayalini kuranları hem de şehir hayatından kopmak istemeyenleri iki adımda istekleriyle buluşturan Adım İstanbul, 3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol...