26 / 04 / 2024

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi temel atma töreni

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi temel atma töreni

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün sert düşüş yaşadı. Ons altının gerilemesi ile birlikte altın fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Altın bilezik fiyatları ise resmen çakıldı. Peki; 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları.

1 gram bile altını olan yaşadı! Altın yükseliyor! Gram altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 23 Mayıs 2022!

Altın fiyatlarında son dakika fiyatları  haftanın ilk işlrm gününde yakından takip ediliyor. Elinde bir gram bile altını olan yaşadı çünkü altın yükseliyor. İşte 23 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları...

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi temel atma töreni Haberi

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi temel atma töreni


Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Her Mahalleye Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında Altınşehir Mahallesi’nde de hayata geçirilecek olan taziye evinin inşaat çalışmalarına başlanıldı.


Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, temeli atılan inşaatın çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlanmayı hedeflediklerini dile getirerek şu açıklamaları yaptı, “Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen ‘Her Mahalleye Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında yapımına başladığımız Altınşehir Mahallesi’ndeki taziye evinin temeli kalktı. Bayan ve erkekler için iki kattan oluşacak olan taziye evinin çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.”

Adıyaman...