18 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün sert düşüş yaşadı. Ons altının gerilemesi ile birlikte altın fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Altın bilezik fiyatları ise resmen çakıldı. Peki; 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde düşüşe geçti. Son dakika altın fiyatları altın almak veya satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 6 haftanın ardından ilke kez dip yaptı ve 1.111 TL seviyesine kadar geriledi. Altın bilezik almak veya satmak isteyen vatandaşlar ise güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları  resmen çakıldı. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın güncek altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön