20 / 04 / 2024

Adıyaman Beşpınar Vadisi

Adıyaman Beşpınar Vadisi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da arazi kavgası: 5 yaralı, 1 ölü!

Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı yaşayan Çiftçi ve Eren ailesi fertleri arasında kavga çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Adıyaman’da arazi kavgası 5 can aldı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan Salih Albay, arazi paylaşımını beğenmeyince 5 kişiyi öldürdü. Tartıştığı babası, kardeşi, yengesi ve biri 2, diğeri de 3 yaşındaki iki yeğenini öldüren Albay intihara kalkıştı.

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman Beşpınar Vadisi Haberi

Adıyaman Beşpınar Vadisi

Projenin bir an önce bitirilerek Adıyamanlı vatandaşların hizmetine sunulması için çok yoğun bir efor sarf eden Vali Mahmut Demirtaş,  Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Beşpınar projesi kapsamında piknik alanlarındaki yürüyüş yollarında yapılan kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Uygulama alanı bakımında Beşpınar Projesinin Adıyaman’ın vizyon projesi olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Proje içerisinde yer alan yürüyüş yollarını kilitli parke taşıyla döşüyoruz. Alanın tamamında toplam 25 bin m2 kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Beşpınar Vadisinin 4. etap çalışmalarında ise proje aşaması tamamlanmış olup, ihale çalışmaları devam etmektedir. 4. etap çalışmaları için 4 milyon kaynak tahsis edilmiştir. Bu kentin hayat damarı gibi gördüğümüz bu projenin bir an önce bitirilip hizmete sunulması için gece gündüz demeden olağan...