28 / 03 / 2024

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor

Adıyaman Milletvekilleri seçim sonrasında bir araya gelerek çalmadık kapı bırakmıyorlar. Adıyaman’da hazırlanan dosyaları bir bir bakanlara ulaştıran milletvekilleri Adıyaman’ın sorunlarının çözümü için önemli adımlar atıyorlar.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Adıyaman Halk Kütüphanesi'nin yıkımı tamam!

Adıyaman'da Kasım 2017 yılında taşınan eski kütüphanenin yerine yenisinin inşa edileceği ve yapının 3 yılda tamamlandığı planlanmıştı ancak yapının yıkım aşaması ancak 3 yıl sonra tamamlanabildi.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Adıyaman Sincik Hastanesi açıldı!

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni Devlet Hastanesi binası hizmete açıldı.Modern görünümlü yeni Sincik Devlet Hastanesi binasının hizmete girmesiyle ilçenin sağlık açısında dışa bağımlılığının azalması bekleniyor.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Brezilya eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula'ya varlıklarını gizleme suçlaması!

Brezilya'da Sao Paolo Savcılığı, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'yı varlıklarını gizlemekle suçladı. Suçlamalarda Lula'nın eşi ve oğlunun da adı geçiyor.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor Haberi

Adıyaman eski devlet hastanesi açılıyor

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, Salih Fırat ve Halil Fırat’tan oluşan heyet son olarak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ederek dosyaları teslim etti.


Gerçekleşen ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman için her alanda ve her konuda olduğu gibi Sağlık Bakanlığı nezdinde de takip ve gayretlerimiz devam ettiklerini belirterek, “ Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nu milletvekili arkadaşlarımızla beraber ziyaretimizde Adıyaman’ın devam eden ve yapılacak olan sağlık yatırımlarının yanı sıra, her türlü personel ve ekipman ihtiyaçları için de çok faydalı bir çalışma icra etmiş bulunmaktayız.Hâlihazırda, ilimiz ve ilçlerimiz genelinde sağlık alanında son yıllarda yapılan yatırımlar tarihte görülmemiş bir şekilde katlanarak devam etmektedir. Bugün Adıyamanlı hemşerilerim özellikle sağlık konusunda büyükşehirlerin gıpta ile baktığı bir noktaya kavuşmuştur. 400...