18 / 04 / 2024

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Yapılan gıda yardımı nasıl alınır? Gıda yardımı için nereden başvuru yapılır?

Devlet tarafından sunulan desteklerden biri olan gıda yardımı, önemli bir fayda sağlıyor. Bu yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanmış olup başvuru yaparak alınmaktadır. Özellikle maddi yardıma ihtiyacı olan aileler için gıda yardımı önemlidir. 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

700 TL gıda yardımı programı hakkında merak edilenler: 700 TL Gıda yardımı nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden sunulan gıda yardımı, birçok kişi için yılda iki kez önemli bir destek sağlıyor ve alışveriş yükünü azaltıyor. Ancak, 700 TL değerindeki bu yardımdan faydalanmak için belirli şartlar ve izlenmesi gereken adımlar bulunuyor.

O ilde yaşayanlara belediyeden gıda yardımı yapılacak! Yardımınızı hemen alın!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum'da yaşayanlara bireysel başvuruda bulunmaları halinde gıda yardımı verileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Belediyeler gıda yardımı ve nakit para desteğinde bulunuyor! Yağdan şekere ihtiyacınız olan her şey hemen evinizde!

Belediyelerden gıda yardımı ve nakit para desteğinde bulunacaklarına dair vatandaşa duyuru yapıldı. İşte detaylar!

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

Aile Bakanlığı’ndan müjde üstüne müjde! 2023 e-devlet 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Artan enflasyon yüzünden vatandaşın alım gücü ciddi oranda düştü. Artık insanlar eskiye göre çok daha az gıda alabiliyor. Bu nedenle hükümet gıda yardımını arttırdı. 2023 gıda yardımı nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Gıda yardımı almak için nereye başvurulur? Gıda yardımı kimlere verilir?

Gıda yardımı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Gıda yardımı almak için nereye başvurulur? İşte detaylar!

Bakanlık yeni yardım paketini duyurdu! Sofranız dolup taşacak! Gıda yardımı başvuruları başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni paketini açıkladı. Vatandaşlara gıda yardımı yapılacak. İşte detaylar!

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Haberi

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’a her alanda çok daha kaliteli ve modern hizmet verebilmek maksadıyla kamunun her alanında yapılan yatırımlar olanca hızıyla devam ettiğini vurguladı.


Adıyaman yeni bir proje, kaynak ve tesislerle kentin her yanının donatıldığını belirten Ahmet Aydın, “Hemşerilerimizin, çiftçimizin, tarım sektörü ile iştigal eden herkesin çok daha hızlı, kolay ve kaliteli bir şekilde hizmet alabilmesi ve faydalanabilmesi için, takibini aksatmadan devam ettirdiğimiz tarımda sulama noktasında yer alan projelerin tamamlanması için gayretlerimiz her geçen gün artarak sürmektedir.


Daha 2013 yılında deprem dayanıklılık testine giren ve buna göre yıkımına karar verilen Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yıkımının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan çalışmalarımız ve takiplerimiz sonuç vermiş bulunuyor.


Yeni Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl...