19 / 04 / 2024

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

 Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.



TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’a her alanda çok daha kaliteli ve modern hizmet verebilmek maksadıyla kamunun her alanında yapılan yatırımlar olanca hızıyla devam ettiğini vurguladı.


Adıyaman yeni bir proje, kaynak ve tesislerle kentin her yanının donatıldığını belirten Ahmet Aydın, “Hemşerilerimizin, çiftçimizin, tarım sektörü ile iştigal eden herkesin çok daha hızlı, kolay ve kaliteli bir şekilde hizmet alabilmesi ve faydalanabilmesi için, takibini aksatmadan devam ettirdiğimiz tarımda sulama noktasında yer alan projelerin tamamlanması için gayretlerimiz her geçen gün artarak sürmektedir.


Daha 2013 yılında deprem dayanıklılık testine giren ve buna göre yıkımına karar verilen Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yıkımının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan çalışmalarımız ve takiplerimiz sonuç vermiş bulunuyor.


Yeni Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nıun yapımı için 2016 yılı yatırım programına 8 milyon 500 bin TL (sekiz buçuk milyon) ödenek ayrılmış bulunmaktadır.


Yapılacak olan bu tesisle, şehrimizin önemli bir kamu gereksinimi daha giderilmiş olacak olup, hemşehrilerimizin ve Adıyaman’ın hizmetine sunulacaktır.


2016 yatırım programına alınan Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın şimdiden Adıyamanımıza ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, başta Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik, milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Adıyaman Haber


Geri Dön