18 / 04 / 2024

adıyaman karayolları lojmanları

adıyaman karayolları lojmanları

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Üniversitesi Araştırma Merkezi Gözlemevi yıl sonu hizmete girecek!

Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü tarafından kurulumu devam eden gözlemevi yıl sonuna kadar faaliyete geçecek. En büyük 3. teleskop Adıyaman Üniversitesi Araştırma Merkezi Gözlemevi’nde bulunuyor.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da, sıva yaparken zemine düşen 35 yaşındaki İbrahim Öz adlı işçi yaralandı. Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 8 katlı inşaatın 3'üncü katında sıva yapan İbrahim Öz, zemine düştü...

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman karayolları lojmanları Haberi

adıyaman karayolları lojmanları

Adıyaman Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adıyaman’a yeni yeşil alanlar kazandırmak amacıyla şehrin en güzel yerlerinde bulunan kurumlara ait eski yapıları imzalanan protokollerle alarak yeşil alanlara çevirmeyi amaçlayan Adıyaman Belediyesi, bu yerlere karşılık kurumlara yeni binalar inşa ederek teslim ediyor.

Son olarak Karayolları Genel Müdürlüğüne ait olan Atatürk Bulvarı yeni Adliye binası yanındaki lojmanı sosyal tesis yaparak halkın hizmetine sunmak amacıyla alan Adıyaman Belediyesi, imzalanan protokol karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan yeni lojmanın inşaat çalışmaları sürüyor.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Adıyaman 87. Şube Şefliği içerisinde yer alan alanda yapımı süren yeni lojman inşaatı hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, 10 daireden oluşan lojmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve Karayolları Genel Müdürlüğüne devredileceğini...