26 / 04 / 2024

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği binasında, Başkanı Hüseyin Karatekin başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Karatekin, " Vatandaşlar gayrimenkul aldıklarında tapu  takyidatını mutlaka  yapsınlar." uyarısında bulundu...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin Haberi

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin

Adıyaman Umum Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Karatekin yönetiminde toplantı gerçekleştirildi.

Adıyamanlılar. net’in internet sitesinde yer alan habere göre, Karatekin, dernek binasında yapılan toplantıda, emlakçılık mesleğinin disiplin altına alındığını belirterek, bundan böyle her önüne gelenin artık emlakçılık yapamayacağını emlakçılığın bilgi işi olduğu fizik ve teknik donanıma sahip kişilerin yapacağı bir meslek dalı olduğunu ifade etti.

Ev sahibi olacak kişilerin birikimlerini emanet ederken dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Karatekin, "Emlakçılık  yapmak isteyenlerin ,5 Haziran 2018 tarihinden önce oda kaydı, vergi levhası, kurs sertifikası ibraz edenlerin  taşınmaz ticaret yetki belgesi almaları gerekir eksiği olanlar ise sınava girip bu belgeyi  almaları gerekir  5 Aralık 2019 tarihi itibarı  ile mesleki  yeterlilik belgesi olmayanların emlakçılık faaliyetlerine devam edemeyeceklerdir.” diye konuştu.

Dernek Başkanı Karatekin, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Emlakçı...