25 / 04 / 2024

adıyaman üniversitesi mühendislik yeni binası nereye yapılacak

adıyaman üniversitesi mühendislik yeni binası nereye yapılacak

19 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Mühendislik Fakültesi binasının inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi sonuçlanan fakülte binasının müteahhide yer tesliminin yapıldığı bildirildi...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

adıyaman üniversitesi mühendislik yeni binası nereye yapılacak Haberi

adıyaman üniversitesi mühendislik yeni binası nereye yapılacak


19 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Mühendislik Fakültesi binasının inşaat çalışmaları başlıyor.


İhalesi sonuçlanan fakülte binasının müteahhide yer teslimi yapıldı. Hafriyat çalışmaları devam ediyor. Adıyaman'a ve Üniversitesi'ne her şeyin en güzelini yapmak için büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirten Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Mühendislik Fakültesi Binası hakkında bilgi vererek, "Mühendislik Fakültesi binamızın inşaat ihalesi sonuçlandı. Müteahhide yer teslimini yaptık. Şu anda hafriyat çalışmaları devam ediyor. Binamız yaklaşık olarak 19 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve zemin oturum alanı 5 bin 465 metrekaredir. Binada 16 adet derslik, 35 adet laboratuar, 5 adet seminer salonu, dekan odası, bölüm başkanı odaları ve akademisyenler için odalar yer alacak. Ayrıca 56 araç kapasiteli kapalı otoparkı bulunacak....