25 / 04 / 2024

admer faaliyetleri

admer faaliyetleri

Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren ve mobilya bileşenleri satışı yapan Admer, yeni mağaza yatırımı yaptı. Yapı marketine dönüştürmeyi hedeflediği showroomda ham madde ile üreticiye, aksesuarlarıyla da tüketiciye ulaşmayı planlayan Admer. 30 bini aş

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri askıya alındı!

Singapur'da  Güney Koreli müzik grubu BTS ile anlaşmazlık yaşanması nedeniyle Bitget'in faaliyetleri askıya alındı.

Yedieminlik faaliyetleri özelleştirme kapsamına dahil edildi!

İcra ve iflas kanununun 88. maddesi kapsamındaki yedi eminlik faaliyetleri özelleştirme kapsam ve programına dahil edildi.

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Betoner Laboratuvar Faaliyetleri Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergüz tarafından kuruldu.

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri mecliste!

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri ile ticari faaliyetlerin ülke ekonomisine girdi olarak 2020 ve 2021 yıllarındaki mali değerler meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

2020'de gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.6 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçen yıla ilişkin üretim yöntemiyle hesaplanan gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; geçen yıl içerisinde gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.6 azalma yaşadı. 

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

Txo Desıgn Mühendislik Ve Mimarlık Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Txo Desıgn Mühendislik Ve Mimarlık Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çetin tarafından kuruldu.

admer faaliyetleri Haberi

admer faaliyetleri

 Mobilya imalatına 1980'li yıllarda başladıklarını ve 2000'li yıllarda kurumsallaştıklarını anlatan Admer CEO'su Özcan Özcan, kuruldukları yıl imalatta kullanılan hammaddelerin toptan ve perakende satışını yaparak, markalarını ve satış noktalarını oluşturduklarını dile getirdi. Özcan, "İlk başta sadece mobilya yapımında kullanılan hammaddelerin tedarik ve dağıtımını gerçekleştiriyorduk. 

Daha sonra makineleri alarak sattığımız hammaddeleri mobilya olmadan önceki yarı mamül haline getirdik" dedi. İlerleyen süreçte ürün portföyünü genişletip, izolasyon ile ilgili yatırım yaptıklarını belirten Özcan, şuan mobilya bileşenlerini sattıklarım söyledi. Mobilya yapımında kullanılan MDF, MDFLAM.Suntalam, Profil, Alüminyum, ve aksesuarların yanı sıra inşaatta kullanılan Playwood ,OSB, Shing'le satışı yaptıklarını anlatan Özcan. toplamda 30 bin ürünlerinin olduğunu belirtti. 

"Ürün gamımızı beş yılda 50 bine çıkaracağız" Yalcın zamanda yaptıkları depo yatırımını hatırlatan Özcan, 2012 yılında 10 bin metrekare kapalı alanda...