24 / 04 / 2024

adnan Demir kimdir

adnan Demir kimdir

Yeşilyurt İlçesinde alternatif sosyal alanlar ve bir cazibe merkezi oluşturmak adına proje ve tasarımı Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait olan Gedik Kent Parkı, Namazgah'ın arka kısmındaki 25 dönüm alan üzerine yapılacak.

DAP'tan 2 yılda 265 sulama projesine destek geldi!

DAP Başkanı Adnan Demir, " 2013 yılında 167, 2014 yılında 98 sulama projesi desteklendi. 83,6 milyon lira para aktarıldı " dedi.

Adnan Demir: 2013'te desteklenen projelere 53 milyon 500 bin lira finansman sağlandı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ve diğer bölgelerle olan sosyo-ekonomik gelişmişlik farkını azaltmak olduğuna vurgu yapan Adnan Demir, bölgenin mevcut verimlilik düzeyini geliştirerek ülke ekonomisine katkısını artırmak olduğunu söyledi.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

adnan Demir kimdir Haberi

adnan Demir kimdir


Projenin tüm finansını üstlenen Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde bir yıl içerisinde tamamlanacak olan projede 1 adet sosyal tesis binası, 445 metrekare yapay süs havuzu,1065 metrekare şelale, 15.000 metrekare yeşil alan, 14 adet ahşap kamelya,1 adet ahşap oyun parkı, 62 adet oturma bankı, 4 adet ahşap yaya köprü, 13 adet mermer çeşme, 4 adet büfe, 2 adet lavabo-WC ve 1 adet açık otopark bulunacak. 


Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Genel Başkanı Adnan Demir, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın daveti üzerine Malatya'ya gelerek projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez, Birim Müdürleri, Belediye Personelleri ve...