26 / 04 / 2024

adnan ertürk kim

adnan ertürk kim

Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanan Adnan Ertürk kimdir? Adnan Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk'ün biyografisi...

Gelir İdaresi Başkanlığı'na Adnan Ertürk atandı!

Kalkınma Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan getirildi. Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına ise Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum atandı.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yunus Ertürk tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Dae Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dae Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de Deniz Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özer Şentürk tarafından kuruldu.

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

adnan ertürk kim Haberi

adnan ertürk kim

Adnan Ertürk kimdir?

Vergi Denetim Kurulunun ilk başkanı Adnan Ertürk, 1968 yılında Kayseri doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Ertürk, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.


ABD'de University Of Ilinois'te finans alanında yüksek lisans yapan Adnan Ertürk, 1991-1995 yıllarında maliye müfettiş yardımcısı olarak Maliye Bakanlığına girdi. Ertürk, 1995 yılında maliye müfettişi, 2001 yılında ise maliye başmüfettişi oldu.


2003 yılında Gelirler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevine atanan Adnan Ertürk, Gelir İdaresi Başkanlığı kurulduktan sonra, Gelir İdaresi Grup Başkanı olarak aynı görevine devam etti. 


Ertürk, 2006 yılı başında Gelir İdaresinde Daire Başkanlığı görevine getirildi. 2007 yılında Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına atanan Ertürk, 2009 yılında Gelir İdaresine Başkan Yardımcısı olarak döndü.


Adnan Ertürk 2014 Mayıs'ta Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi...