19 / 04 / 2024

adres panaroma satılık

adres panaroma satılık

Kurumlar vergisi mükellefleri, en az iki tam yıl aktifte kayıtlı olan gayrimenkullerin satışı işleminde, belli koşulların varlığına bağlı olarak, kazancın yüzde 75'inin kurumlar vergisinin müstesna tutulması gibi, bir avantajdan yararlanabiliyorlar.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık!

25 bin metrekare arsa alanında yer alan projede daire alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Panaroma Home Sarıyer satılık daire!

Daire teslimlerinin 2014 Ağustos'ta yapılması planlanan ve İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de yer alan Panaroma Home Sarıyer satılık daire fiyatları hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumanız yeterli.

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Panaroma Home projesiden yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor

adres panaroma satılık Haberi

adres panaroma satılık

Şirketlerin mali müşavirleri, gayrimenkul vergileri konusunda, gerekli bilgileri verip, uyarılarda bulundukları için, şirketlerin bu konuda fazla bir sorunları yok.

Bu yazımızda, ağırlıklı olarak, gayrimenkulü olan bireylerin vergi durumlarını emlak vergisi ve gelir vergisi yönüyle ele alacağız.

Bir evi olan ve bu evde kendisi oturanlar, en rahat olan kişiler durumunda. Bunların 2008'de, yalnızca "Emlak Vergisi" ile ilgili yükümlülükleri var.

Evlerinin 2007 yılındaki "Emlak Vergisi Değeri", 2008 yılında, yeniden değerleme oranının yarısı kadar yani yüzde 3.6 oranında artacak. Böyle olunca, 2008 yılında Mayıs ve Kasım aylarında iki eşit taksitte ödeyecekleri Emlak Vergisi ile Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı, bu...