25 / 04 / 2024

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home

Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Panaroma Home projesiden yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor



İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer'de hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home,  Panaroma Grup  imzası ile inşa ediliyor. Panaroma Grup  Panaroma Home  satılık daire bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Panaroma Home Sarıyer projesi 5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire sayısı 154 adet olarak belirlendi.


Panaroma Home teslim tarihi 2014 Ağustos olarak belirlendi. Panorama Home 3 blok halinde tasarlandı. Projede yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan tutar için ise banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.


Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, çatı ve dubleks olarak sunuluyor. Panaroma Home Sarıyer projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Panaroma Home adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Panaroma Home Sarıyer projesi iletişim

Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com


projeye sor



Geri Dön