29 / 03 / 2024

Uluhan Grup Tac Mahal satılık!

Uluhan Grup Tac Mahal satılık!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Tac Mahal

Uluhan Grup Tac Mahal satılık daire fiyatları bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. Tac Mahal Esenyurt Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek...



Uluhan Grup imzası yaşıyan  Tac Mahal  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt ilçesinde konumlandırılıyor.  Uluhan Grup  Tac Mahal satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


4 blok halinde yükselen Tac Mahal Esenyurt Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 


Blokların 25 katlı olarak tasarlandığı Tac Mahal Evlerinde yer alan daireler 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Uluhan Tac Mahal satılık daire fiyatlarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Tac Mahal ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Ekim ayı cevabı veriliyor. Tac Mahal Esenyurt projesi toplamda 970 adet konuttan oluşuyor.


Uluhan Grup Tac Mahal satılık daire fiyatları:

Tac Mahal fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 999 10 01 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.


Tac Mahal ulaşım krokisi:

Uluhan Grup Tac Mahal satılık!


Telefon: 0212 999 10 01

Web adresi: www.tac-mahal.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön